Fushata “Udhëto me përgjegjësi” vijon me kampet verore


Çdo ditë autobusi më i veçantë në qytet pret fëmijë kureshtarë mbi rregullat e të qenit udhëtar i përgjegjshëm.Pranë stacionit tek Bashkia Tirane kanë qenë këtë javë kampet verore QenderStudimi.al, LuEmCenter si dhe yjet e vegjël të Qendrave Komunitare Shkozë dhe “Gonxhe Bojaxhi”.