Fushata “Udhëto me Përgjegjësi” me shkollën “Jeronim De Rada” dhe “Vatra e Dijes”

Super argëtim dhe edukim sot për fëmijët e shkollës publike Jeronim De Rada dhe asaj jo publike Vatra e Dijes.Autobusi që ka “parkuar” pranë Bashkia Tiranë na mëson rregullat e të qenit një pasagjer i përgjegjshëm.