Fushata “Udhëto me Përgjegjësi” me shkollën “Dora D’Istria” 

E ku ka më mirë se ta nisësh javën me energjinë e fëmijëve të shkollës “Dora D’Istria”. Informuam dhe luajtëm role tek mini-stacioni i AMK.