Fushata “Udhëto me Përgjegjësi” me fëmijët e “Zyber Hallulli”

Çdo të thotë pasagjer i përgjegjshëm në transportin publik? Këtë e mësojmë me fushatën edukuese dhe argëtuese me fëmijët e “Zyber Hallulli” që këto ditë vere i janë bashkuar Kampit Veror të European Union in Albania.