Fushata sensibilizuese në Njësinë Nr.2

Mos harro t’u hedhësh një sy këshillave për një mish të sigurt dhe të freskët, përpara se të bësh pazar sot. Ne, ndodhemi në tregun e fruta – perimeve, Njësia Nr.2. Fushata ndërgjegjësues mbi mishin e sigurt vijon, sigurohu që vula e veterinerit të mos mungojë.