Fushata “Pro Vaksinimit”

Kolegët tanë të Kujdesit Shëndetësor ndaj konsumatorit, kanë nisur fushatën e duhur ndërgjegjësuese në kohën kur më shumë se kurrë ka rëndësi të flitet për vaksinat & benefitet e tyre. Tek kopshti publik “Cicërrimat”me prindërit & gjyshërit e fëmijëve për të informuar dhe këshilluar.