Fushatë edukuese “Udhëto me Përgjegjësi”

Nisim nga sot fushatën edukuese dhe argëtuese për fëmijët .Duke i vendosur ata në rolet e pasagjerit, shoferit apo faturinos informojmë mbi rregullat e transportit publik .Pasagjer i përgjegjshëm.