Fushata Këshilluese”Lodra të Sigurta”

A e dini se të gjitha lodrat që ndodhen në parqet publike të Bashkia Tiranë janë të çertifikuara & si rrjedhojë të sigurta.Bashkë me kolegët e Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë , e cila administron këto kënde lojërash,zhvilluam takimin e radhës, të fushatës së AMK-së mbi lodrat e sigurta. Informacioni është dije e çmuar për vogëlushët tanë.