Fushata Këshilluese”Lodra të Sigurta”

A e dini se jo të gjitha lodrat janë të sigurta për shëndetin e fëmijëve?! Në prag të festave të fundvitit,kohë edhe ku shpenzohet për dhurata,AMK nis fushatën këshilluese dhe orientuese se si kushdo nga ne, duhet të zgjedhë lodrat e duhura për vogëlushët.