Fushata “ALO Konsumator”

Fushata ALOKonsumator që bazohet tek ankesat dhe kërkesat e vetë konsumatorëve të @CityOfTirana është përkthyer për ne në trajnime .Tek @QendraTEN mbyllëm sot takimet me subjektet e qendrës tregtare @Teg.