“FoodLand” në Ditën e Verës

Stenda e AMK në Ditën e Verës do t’i dedikohet argëtimit të fëmijëve dhe informacionit mbi festivalin e recetave të shëndetshme “FoodLand” . Fëmijë dhe të rritur ju presim .