Flasim në RTSH tek “Mirëmëngjes Shqipëri”

Flasim në RTSH tek “Mirëmëngjes Shqipëri” mbi fushatën e kujdesit pediatrik të syve. Falenderues për vëmendjen që kjo nismë ndërgjegjësuese pati dhe fëmijët që u ndihmuam prej saj.