Flasim në RTSH për “FoodLand Fest”

Në Ditën Ndërkombëtare të Konsumatorit folëm në RTSH mbi mesazhin tonë të këtij viti . “FoodLand Fest” i dedikohet konsumatorit të vogël dhe rëndësisë së mësimit me zakonet e shëndetshme, si ushqimi dhe sporti.