Faleminderit Hajries e cila adoptoi nga Strehëza

Faleminderit Hajries e cila adoptoi nga Strehëza qenushen e braktisur .Pas ndërhyrjes së mjekëve tanë veterinerë  për shkak të gjendjes së rënduar dhe kujdesit që mori në strehë tashmë katërputroshja ka një shtëpi .