E premte me vullnetarë të vegjël

E premte me vullnetarë të vegjël sot tek Strehëza Veterinare. Fëmijët e kampit veror nga kurse_daril provuam për një ditë të jenë veterinerë dhe të kujdesen me shumë dashuri për qenushët tanë.