“Dita ndërkombëtare pa qese plastike”

“Dita ndërkombëtare pa qese plastike”, shënohet çdo vit, më 3korrik dhe synon të rrisë ndërgjegjësimin për ndikimin negativ të qeseve plastike në mjedis! Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit shpreh mesazhin e sensibilizimit dhe njëherazi, kujton të gjithë subjektet dhe qytetarët, të veprojnë në mënyrë individuale dhe kolektive në mbrojtje të Tokës.