Dita e Verës në stendën e AMK

Super energji sot . Dita e Verës në stendën e AMK.Lojëra me plastelinë informacion mbi ushqimet e shëndetshme dhe gati për festivalin “FoodLand” në 16, 17, 18 Mars tek Parku i Liqenit .