Dita Botërore e Shëndetit Mendor

Informojmë dhe ndërgjegjësojmë në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor . Nuk është kurrë vonë të kërkosh ndihmë . Hidhi një sy pikave ku ofrohet shërbim falas .