Dita Botërore e Kafshëve Endacake

Vendosëm t’i finalizojmë ditët që patëm mbi ndërgjegjësimin e katërputroshëve, me një falenderim të sinqertë ndaj zonjave dhe zonjushave që vullnetarisht kujdesen për qenushët endacakë të qytetit te Tiranës