Mbaje Tiranën të pastër!

Përkushtimi për të mbajtur pastër qytetin është shumë i lartë por ndonjëherë veprime të qytetarëve cënojnë mjedisin dhe hapësirën e përbashkët të gjelbër dhe publike. Shumë raste të tilla si […]

Informohuni për blerjet online!

Për të siguruar një blerje të sigurtë, ndiqni këshillat nga Angjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit dhe informohuni për blerjet online! Dërgoni ankesën tuaj, përmes postës elektronike konsumatori@tirana.al duke i bashkëngjitur […]