Strehëza Veterinare

Finalizuam në Maj 2023 projektin e Strehëzës Veterinare, një kërkesë e vijueshme e komunitetit të kafshëdashësve, por mbi të gjitha një nevojë e qytetit. Tashmë katërputroshët nuk do të quhen […]

Aplikacioni “Syri Vëzhgues”

Projekti “Siguria online”, përmës aplkacionit “Syri Vëzhgues”, ishte një ide dhe zbatim i Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorti, Bashkia Tiranë. Projekti kishte si qëllim edukimin dhe ndërgjegjësimin e nxënësve të […]