Mbaje Tiranën të pastër!

Përkushtimi për të mbajtur pastër qytetin është shumë i lartë por ndonjëherë veprime të qytetarëve cënojnë mjedisin dhe hapësirën e përbashkët të gjelbër dhe publike. Shumë raste të tilla si […]