A dini të jeni të kujdesshëm kur blini ushqim online?!

Ndiq videon tonë informuese për të qenë blerës i zgjuar dhe mos harro se 15 Marsi është Dita Botërore e Konsumatorit. Siguria tek blerjet ushqimore online është fokusi i javës ndërgjegjësuese.