Dita e fundit të FoodLand Fest

E shtuna me diell dhe energji në ditën e fundit të FoodLand Fest . Mësuam mbi makaronat e shëndetshme. Receta dhe piktura me fruta-perime. Plot lojëra, muzikë dhe kërcim.