Historia e qenushit të aksidentuar

Ne fund të Tetorit, një vajzë gjeti të aksidentuar qenushin  dhe e solli atë pranë qendrës tonë veterinare I jemi falenderues  cdo qytetari bashkepunues me ekipin tonë të veterinerëve.Falë punës së tyre Bardhoshi  gëzon sot shendet. Eshte momenti të aplikoni dhe adoptoni këtë qenush lozonjar duke treguar dashamirësinë e vertetë ndaj kafshëve.