“TREGU I SHPENDËVE”NË BALDUSHK PËR FESTAT E FUNDVITIT

“TREGU I SHPENDËVE”NË BALDUSHK PËR FESTAT E FUNDVITIT

Nuk ka gjel deti më të mirë, se ai që rritet në Baldushk. U çel këtë fundvit "Tregu i Shpendëve”
4 TETOR, DITA BOTËRORE E KAFSHËVE

4 TETOR, DITA BOTËRORE E KAFSHËVE

Nën sloganin "Be His Hero", mjeket e përkushtuara të Klinikës Veterinare si dhe stafi i Agjencisë në Mbrojtje të Konsumatorit,    
PROJEKTI MBI QENTË ENDACAKË NËN VËMENDJEN E ORGANIZATAVE TË HUAJA

PROJEKTI MBI QENTË ENDACAKË NËN VËMENDJEN E ORGANIZATAVE TË HUAJA

Organizata Botërore mbi Shëndetin e Kafshëve (OIE) zgjodhi për herë të parë Shqipërinë, e konkretisht Tiranën për të mbajtur konferencën
NË PANAIRIN “TEXTILE, FASHION, FLOWER & PET SHOW “, 8-10 QERSHOR

NË PANAIRIN “TEXTILE, FASHION, FLOWER & PET SHOW “, 8-10 QERSHOR

Ne jemi të bindur që vetëm përmes edukimit dhe informimit, mund të ndryshojmë që në vegjëli, sjelljen ndaj qenve endacakë.
KONTROLLI I TRANSPORTIT PUBLIK NË TIRANË

KONTROLLI I TRANSPORTIT PUBLIK NË TIRANË

Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit ka kryer kontrollin e linjave të transportit urban,për ofrimin e shërbimit në përputhje me kushtet e vendosura nga Bashkia e Tiranës.

Shërbime


Publikime të ndryshme

MONITORIMI I TREGJEVE PUBLIKE DHE PRIVATE

Si çdo fundvit, kemi shtuar kontrollin e çmimeve në 12 tregjet e Tiranës. Inspektorët janë në terren për të mos lejuar abuzimin, duke monitoruar në mënyrë të vazhdueshme tregjet publike si dhe ato private.

Më shumë ...